… само те сънувам
понякога играя си
с реалността на случено
и в мислите понякога те крия…
(като единствена
следа за връщане…)
и в утрини
безмълвно
се изпридам
изплитам се
по теб
като прегръдка
от залези
рисувам ти
постели
и пия
слабостта ти…
с всяка стъпка…
(която
да те върне
към съня ми…)
не те измислям –
само те тъгувам…
© Бехрин Всички права запазени
не те измислям –
само те тъгувам…