Mar 17, 2010, 11:53 AM

Не те измислям... 

  Poetry
678 0 7

                                                                                                   * * *

 

… само те сънувам

 

понякога играя си

с реалността на случено

и в мислите понякога те крия…

(като единствена

следа за връщане…)

 

и в утрини

безмълвно

се изпридам

изплитам се

по теб

като прегръдка  

от залези

рисувам ти

постели

и пия

слабостта ти…

 

с всяка стъпка…

 

(която

да те върне

към съня ми…)

 

не те измислям –

само те тъгувам…

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??