10.11.2013 г., 12:11 ч.  

Не угасваща любов 

  Поезия » Любовна
561 0 0

Стоя и в нищото гледам, вниманието ми нищо не привлича

и само ти изникваш в мислите ми.

Само очите ми подсказват, че за тебе мисля пак,

снимките отварям и мъката ме сразява.  

Дълбока рана се отваря в моето сърце,

 рана от години, която не може да зарасне.

От тогава се страхувам в друга да  се влюбя,

болка втора аз да не изпитам.

И с тебе на сърце живея, но каквото и да се случи,

до края на живота ми любов в сърцето ми за теб ще има.  

© Георги Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??