Ще ме имаш -
не вчерашна,
непомнеща,
незряща,
ослепяла от
болка,
неможеща
да плаче,
застинала
на брега
на времето,
незнаеща
коя река
да чака...
Ще ме имаш -
не днешна,
повярвала
на птиците,
четяща
облаците,
забравила
себе си,
помнеща
единствено теб,
в съня си
крещяща,
шептяща
името ти...
Ще ме имаш –
утрешна,
твоя,
до теб!
Бургас, 28 Август 2010
www.spiritofburgas.web244.com
© Соня Емануилова Всички права запазени
себе си,
помнеща
единствено теб" ..