7.02.2007 г., 18:37 ч.  

Не знам.... 

  Поезия
554 0 3

Не знам защо хората се раждат,

не знам защо умират дори,

къде отиват, какво се случва с тях, но, уви...

Не знам защо сме живи,

с мисия ли сме изпратени на тази земя?

Дали трябва да обработваме ниви,

или трябва да сме патриоти, за България?...

Трябва ли да се покланяме на богове,

трябва ли да си правим кумири,

трябва ли да учим, за да сполучим?

На всичките въпроси досега,

отговорът е ясен - не знам.

Но защо трябва да се питаме,

нека просто си живеем с нашето "Не знам!"

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??