9.10.2008 г., 9:06 ч.

Не знам 

  Поезия
606 0 17

 

Дори не знам

 

какво търся...

 

Може би някой

 

поне наполовина

 

луд колкото мен,

 

излязъл в този

 

смръщен есенен ден

 

да поговори с листата

 

или със самотни птици,

 

останали въпреки

 

наближаващата зима...

 

и тъгата...

 

Дори не знам

 

къде точно отивам...

 

Навярно търся истина...

 

Или пък илюзия,

 

в която да повярвам...

 

Не знам...

 

Знам,

 

че без теб не съм същата...

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??