18.02.2018 г., 18:50 ч.

Не знам 

  Поезия » Любовна
526 7 30

Не знам защо реши, че съм онази,
покорната, с безгласност във гласа?
От моето "покорство" Бог да пази,
за мен са тесни тези небеса.

 

Не знам кога неволно те измамих,
че златна клетка ще е моят рай?
И имах много, и трошичка нямах,
но винаги с предчувствие за край.

 

Не знам дали е вечна любовта ни,
за мен сега сърцето ти е храм.
И нищичко след мен да не остане,
вземи, каквото мога да ти дам.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??