25.03.2018 г., 16:42 ч.

Не зная 

  Поезия
271 0 0

П О С В Е Т Е Н О

 

Аз не знам кога съм се влюбила.

Нито как се е случило,

Само знам, че искам да бъдеш

До мене в радостите и несполуките.

 

Аз не знам, кога ли очите ни ще се срещнат отново.

Нито знам за колко време.

Само знам, че любовта ти е огън,

И е въздух за мене.

 

Аз не зная дали под дъжда,

Или под горещи слънчеви лъчи.

Нито знам, къде, и кога?

Пак ще се срещнем двамата с тебе.

 

Но помни – това между нас,

Е стихия и вяра,

На две търсещи се души,

Може би малко позакъснели.

 

Ти си вярата ми за по-светло бъдеще.

И неканен в съня ми надничаш.

Аз не зная, защо без тебе не мога да бъда?

Нито зная защо така те обичам?

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??