5.09.2014 г., 23:56 ч.

Не зяпай ... 

  Поезия » Философска
469 0 2

 

 

 

     Има такива, дребнички

     неща в живота,

     като ронливи камъчета

     по неравния ти път,

     които досадно нарушават

     твоята походка,

     набиват се в петите,

     така, че да болят ...

     Ти ги пренебрегваш -

     много дребни са наглед,

     но май и в тях трябва

     да се вглеждаш,

     за да продължиш

     безболезнено напред.

     Нанякъде вървиш ли,

     оглеждай се навред,

     че от голи сипеи,

     предишни или днешни,

     но все човешки,

     ронят се камъни безчет ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??