18.10.2018 г., 15:51 ч.

Небе с каймак 

  Поезия » Пейзажна
531 2 11

Две пакетчета

облачна сметана,

разбъркана от вятърна

лъжичка. Шупнала е

нежна пяна в синята

напитка. Пухкавеее

апетитно, за лакомото

ми око. Отпих небе

с каймак, на едри глътки,

усетих вкус на приказен

              лазур! 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??