Oct 18, 2018, 3:51 PM

Небе с каймак 

  Poetry » Landscape
532 2 11

Две пакетчета

облачна сметана,

разбъркана от вятърна

лъжичка. Шупнала е

нежна пяна в синята

напитка. Пухкавеее

апетитно, за лакомото

ми око. Отпих небе

с каймак, на едри глътки,

усетих вкус на приказен

              лазур! 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??