31.07.2013 г., 20:41 ч.

Небе с лилаво-алени следи от пръсти 

  Поезия » Друга
353 0 4

Разтваря се

като утроба

утрото.

От дълбините му

се ражда

с птичи крясък

ден.

Студено още е.

Безлюдно.

От улицата

акушира бабата-виелица.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??