4.12.2007 г., 6:24 ч.

Недей 

  Поезия » Любовна
587 1 3

НЕДЕЙ

 

Не ме поглеждай сякаш съм виновна,
сама си знам кога и как сгреших.
Недей мълча! Боли от тишината...
Кажи ми нещо - нека пак греша!

Не ме отбягвай, пак ще се завърнеш.
Не всявай страх, че няма да си тук.
Не ме отхвърляй, пак ще ме поискаш,
ти знаеш колко дяволски обичам.

Ела! На самота не ме обричай,
знаеш, че без мен не можеш вече.
Ела! Не пробвай пак да ме отричаш.
Недей! Не се ли умори да си далече?!

23. ХI. 2005 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??