20.05.2018 г., 10:51 ч.

Недей 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
398 1 4
Недей

 

Недей да чувстваш болка,
че не съм до тебе,
аз пак съм твоя.
Недей да чувстваш болка,
равна на живота твой,
в мен си ти и в живота мой.
Недей да чувстваш болка,
когато прегръдката е празна,
аз съм в сърцето твое.
Нека душата ти не плаче,
моята ридае безутешно.
Обичай ме, защото двойно съм щастлива
обичана и влюбена в теб.
Не отричай ме като любима,
защото вричам се и ден и нощ.
Не се разделяй с чувствата
и силно ги усещай
защото мен разкъсват ме на нишки.
С топлина пътувам към вечният си път
умирам нощем, а в утрото с надежда се
събуждам
любовта ти ме изгаря, за мен моли се
да не угасна, като свещ от вятър.

 

Йонка Янкова

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??