27.07.2017 г., 14:14 ч.

Недей се затваряй ти в граници тесни 

  Поезия » Философска, Друга
1185 5 6

Недей се затваряй ти в граници тесни,

послушно дете не бъдѝ.

     Недей да угаждаш

на всеки, на всички,

             недей да

проливаш

сълзѝ...

Носи се

напреде

 подобно

    на буря,

   създавай

безброй ветрове...

послушай що казва ти

                твоята воля,

тя тебе не ще подведѐ ...

Раздирай небето,

 морето разливай,

     земята на прах

                направѝ!

 Вулкани събуждай,

      порои създавай...

и никому роб не бъдѝ...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??