9.05.2012 г., 18:49 ч.

Недей се завръща 

  Поезия » Любовна
600 0 2

В съня ми не идвай!!!

Не го заслужаваш!

Нещастие само

във мене посяваш.

 

И споменът само

сега е отрова...

Години се борих...

Започнах наново!

 

Недей се завръща!

Със тебе приключих!

За новата обич

сърцето отключих.

 

Сега съм щастлива!!!

Той всичко ми дава...

Недей се завръща!

НЕ ТИ ПОЗВОЛЯВАМ!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??