В съня ми не идвай!!!
Не го заслужаваш!
Нещастие само
във мене посяваш.
И споменът само
сега е отрова...
Години се борих...
Започнах наново!
Недей се завръща!
Със тебе приключих!
За новата обич
сърцето отключих.
Сега съм щастлива!!!
Той всичко ми дава...
Недей се завръща!
НЕ ТИ ПОЗВОЛЯВАМ!!!
© Красимира Касабова All rights reserved.