6.12.2011 г., 10:33 ч.

Недей си тръгва... 

  Поезия » Любовна
756 0 4

Не тръгвай още... Рано е... луната

едва огрява твоите нозе

Почакай... да посрещнеме зората,

сложи глава на мойте рамене.

 

Недей си тръгва - някой ли те гони,

не те ли мамят нощни брегове?

За нас липата е простряла клони,

морето да мечтаем ни зове.

 

Вълните погледни - сега са златни,

обагрени от лунните лъчи,

те мамят към простори необятни,

щурче в тревата песничка цвърчи...

 

Недей си тръгва, рано е, Любима,

да срещнем двама утрешния ден,

магията, че тук, сега ни има,

че чувствам твоя топъл дъх до мен...

© Александър Хаджидимитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??