10.09.2017 г., 23:15 ч.

Недейте да мълчите 

  Поезия » Любовна, Философска
1786 5 14

Стигнах до ръба на пропастта.

Погледнах надолу и потръпнах.

Усетих острието до костта

и мигом от там се отдръпнах.

 

До сега си затварях очите

за решетките на моя плен.

Казвам ви, недейте да мълчите -

да не се изгубите като мен.

 

Преди не осъзнавах къде съм.

Движех се напред без цел.

Било е реалност, а не сън.

Но открих и неговия предел.

 

Тогава насила прогледнах

и видях около себе си злоба.

Не се стърпях и побегнах

далеч от картината на гроба.

 

Сега съм по пътя на мечтите.

Загърбила съм безучастието.

Казвам ви, недейте да мълчите,

за да може да ви чуе щастието!

© Биби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??