Всеки полъх
на волния вятър в небето
И от яростна буря най-тъмната краска,
И сълзите, когато се смее детето,
Една нота любов
по сърцето да драска.
Искам
Миг да е само за завист и болка
вечността да е кратка за твоята ласка.
В една силна прегръдка да мълча с тебе много
дълго да те целувам без страх и без маска.
© Бисер Бойчев Всички права запазени