Jun 1, 2020, 3:50 AM

Неделя 

  Poetry » Phylosophy
516 2 1

Всеки полъх

на волния вятър в небето 

И от яростна буря най-тъмната краска, 

И сълзите, когато се смее детето, 

Една нота любов

по сърцето да драска. 

Искам

Миг да е само за завист и болка

вечността да е кратка за твоята ласка. 

В една силна прегръдка да мълча с тебе много

дълго да те целувам без страх и без маска. 

 

 

© Бисер Бойчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??