3.12.2009 г., 12:12 ч.

Недоволната жена 

  Поезия » Хумористична
992 0 2

                                                  Тя никога не е доволна

                                                  и вечно крив ù е светът,

                                                  и все душата ù е болна,

                                                  отритната - за кой ли път!

 

                                                  Лицето – вкисната чорбица,

                                                  гласецът - с благост на сатър.

                                                  Очите в чуждата паница,

                                                  а инатът - като на катър!

 

© Тодорка Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??