28.03.2008 г., 13:57 ч.

Недовършено 5 

  Поезия » Любовна
401 0 2
Недовършено 5

Шепнат листа и ги гали Луната,
избледняла - няма позлата,
и нежността ръка грубовата,
задушава. Да, самотата...

'95

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??