Mar 28, 2008, 1:57 PM

Недовършено 5 

  Poetry » Love
430 0 2
Недовършено 5

Шепнат листа и ги гали Луната,
избледняла - няма позлата,
и нежността ръка грубовата,
задушава. Да, самотата...

'95

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??