9.12.2009 г., 15:22 ч.

Негаснеща надежда 

  Поезия » Философска
488 0 4

До старото огнище ще се спра

и в голите си длани въглен ще поставя -

 

да го разпаля - да се изгоря,

за да ме стопли и не го забравя!...

 

Импулсите на младостта

загърбват бавно битието прежно.

 

До старото огнище ще се спра -

да разгоря негаснеща надежда!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??