Dec 9, 2009, 3:22 PM

Негаснеща надежда 

  Poetry » Phylosophy
489 0 4

До старото огнище ще се спра

и в голите си длани въглен ще поставя -

 

да го разпаля - да се изгоря,

за да ме стопли и не го забравя!...

 

Импулсите на младостта

загърбват бавно битието прежно.

 

До старото огнище ще се спра -

да разгоря негаснеща надежда!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??