30.04.2010 г., 23:02 ч.

Негово копие... 

  Поезия » Друга
573 0 12

Бe нечия,

сега e другата,

излишна до припадък.

Бе любена,

сега е другата, в остатък.

Остана...

Сега е ничия,

на себе си дори не е.

А влюбена, жадуваща, жадувана...

И... всичко в нея - безпорядък.

Каква ще стане, няма и идея.

Ще ù подскажат,

могат и умеят.

Не иска да е само отпечатък,

а неговото копие, придатък.

И влюбена, жадувана, желана.

Оттук нататък...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??