18.12.2019 г., 23:22 ч.

Негримирана поезия 

  Поезия » Философска, Друга
500 0 2

НЕГРИМИРАНА ПОЕЗИЯ

 

Поезията ми не е гримирана!
Не пудря думите излишно.
Оставям ги такива – грозни, болни, 
забиващи се, обикновенни, 
непомпозни.
В поезията ми няма рима, нито ритъм,
дали е бял, класичски, свободен стих, не знам.
Критиците не са ми важни, нито тези, 
които не могат да я разберат!
Поезията ми е картини...
Родени от развинтено въображение,
от болка, от любов, от бунт, 
от мистериозни музи.
Надраскани чувства на лист хартия...
Поезията ми не е гримирана!!!
Когато стигне до душата на онези,
за които е написана,
най-щастлива съм!
От друго нямам нужда!!!

 

© Екатерина Глухова
18, Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Георги!
  • Браво! Ако пишем за другите, не сме себе си, а част от матрицата!
    И аз, когато пиша, винаги гледам да си излея душата, и никога не се питам, а как ще погледнат другите на моето творчество.
    А дали пишем свободна, класическа, или друга поезия, не е толкова важно. По-важното е да пишем поезията, която чувстваме!
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??