25.05.2020 г., 15:53 ч.

Неизбежност 

  Поезия » Любовна
723 0 0

Тихи думи

Нежни струни

Ухание на близост

Прегръдка от дихание

Свитост на чакащо море

Безмълвното ридание

На тъмен въздух

Сухи устни

Неразкрита хищност

Неразлистени албуми

Неизказано признание

Неразсветващо небе

Парещи очи

Без оправдание

Страстен задух

Разстояния от древност

Любов изпълваща

С усещане за вечност

Времето наоколо свисти

А болката без свян кърви

В бушуващо сърце

И огнената безсловестност

На безтегловна сила

В несигурни ръце

Като криле от огън

И прелитащи коне

През разтреперана луна

В желание

За неизбежност

Удрящи се до стенание

Жадуващи милостта сърца

Разбити в отчаяние

Впити в бурени

Разсичани в звезди

Водопади красота

Не, не мога да го спра

 

 

17.05.2020

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??