12.10.2006 г., 9:43 ч.

Неизказани думи ... *  

  Поезия
1099 0 2
Не ме карай да говоря вече ,
просто думи не останаха - не мога.
Да се разкрия нещо все ми пречи,
вледенена съм-нямам сили да говоря ...

Не мога в очите да те гледам
и да крия,че искам те до мен.
С теб вкусих плода забранен,
и знам,наказнаието си ще понеса някой ден ...

Всеки иска да ме накаже с думи
и да ме отдалечи от твоята ласка една .
От всички,аз съм тази,която ще загуби ,
и посля няма да мога да си го простя ...

Ти ще застанеш наблизо,но много ни дели.
Моляте само,не бъди колкото мене сам ...
В мрака за миг затвори очи ,
и знай,че в сърцето обичта си няма да предам...

И думите мълчат
по-студени от всеки хлад ...
Дано очите ти на мене да простят ,
че неизказани съзли оставят пак...

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??