25.07.2019 г., 19:46 ч.

Неизказано 

  Поезия » Свободен стих
506 1 1

Градим мостове с години,
а ги рушим само за миг.
Всяко едно притаено мълчание
някога се превръща във вик.

 

Обещания празни на вятъра, 
разпилени на пепел и прах.
Хиляди думи остават неказани
от сковал сърцата ни страх.


Стени високи, за да се крие,
всичко що ни боли.
И сълзите да се изпият,
нищо да не личи.

 

Времето на Земята е буря в океан.
Капка, светкавица, гръм и си до там.
Изходът за всички ще бъде един,
ала пътят до него – непредвидим...

© Valkyrie Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??