15.01.2012 г., 1:07 ч.

... неизлъгана най-безскрупулно... или: Не убивай истината! 

  Поезия » Любовна
1108 0 23


... неизлъгана най-безскрупулно... 
или: Не убивай истината!


Болна съм. Да! И ти си болен.
(Най-накрая си го призна.)
Тази обич е бисер оголен.
И е скъп като мъжка сълза.

Ти не можеш да я убиеш
с най-безскрупулната лъжа.
Вдън земя не опитвай да скриеш
разжарената си душа.

И ти вярвам. Вярвам до лудост,
че ще се сбъднем в безкрая.
Ако не мога до теб да се будя,
нека поне да пия...
             ... на сладостта ти омаята.

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??