23.11.2008 г., 22:50 ч.

Нежен зов 

  Поезия » Любовна
573 0 2

Нежен зов

Светът е толкоз нежен и прекрасен,

но къде си ти сега,

моя малка нежна и любима,

моя малка слънчева жена!

 

Къде се скиташ по незнайни друми,

къде да търся твоята любов,

тя китара е със много струни

и обича да е с нежен зов!

 

Кога ли пак ще видя тебе

със нежно цвете във ръка,

кога, за бога, ще има време

за нашта обич и тъга!

 

Копнея много да те видя

поне един-единствен път,

за да мога аз, любима моя,

да съхраня сърцето ти във мойта плът!

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??