8.07.2011 г., 14:41 ч.

Нежно цвете 

  Поезия » Любовна
553 0 0

Нежно цвете

Aко можеш, откъсни Любовта ми,
тя е нежно цвете сред бодили.
Унищожи ги с огнен пламък,
пребори се с всички земни сили.
А когато от тях ме освободиш,
вземи ме и нашепвай моето име.
Ще съм твоя, ще ме покориш,
ще избяга от огъня ни зима.

8.02.2000 г.



© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??