Jul 8, 2011, 2:41 PM

Нежно цвете 

  Poetry » Love
552 0 0

Нежно цвете

Aко можеш, откъсни Любовта ми,
тя е нежно цвете сред бодили.
Унищожи ги с огнен пламък,
пребори се с всички земни сили.
А когато от тях ме освободиш,
вземи ме и нашепвай моето име.
Ще съм твоя, ще ме покориш,
ще избяга от огъня ни зима.

8.02.2000 г.



© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??