9.01.2010 г., 17:53 ч.

Нежност!? 

  Поезия » Друга
685 0 4

 

 

 

 

                                              Ще пожертвам порива

                                              на моята нежност към теб,

                                              но, все пак, знанието за нея

                                              ще я направи действена

                                              и така ще бъдеш

                                              в ефирната плазма

                                              на моята отдръпната

                                              неучастваща, но съществуваща,

                                              непроявена, но молитвено излъчвана

                                              пречистена нежност.

 

 

                                             

© Фабер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Полувисша форма на...
    нежност.

    Много ми хареса!
  • страхотен стих е коментара на Белла! Благодаря и! Благодаря и на теб за лиричното въздихание, нежността е уникална, защото и опианява, и отрезнява!Филтрира страхове и недоверие и бликва възторжено като ангелски химн в зимното утро
  • !!!
    Поздрав!
  • ... и без знание може да е излъчвана... а всяко излъчване е вид проява... ефирно...
Предложения
: ??:??