2.07.2009 г., 22:34 ч.

Неканен... 

  Поезия » Любовна
618 0 1

Неканен

02.07.09

 

Вдъхновено от Alanis Morissette - Uninvited

 

http://vbox7.com/play:dabfe8da

 

Може би е някак си забавно,

да ме гледаш как от страх се мъча...?

Ала ти, все пак, не си поканен

сладостта на устните да вкусиш!

 

Говориш за мене така...

сякаш си ме срещал и преди,

сякаш вкусвал си от моята нега,

сякаш плувал си в моите очи..

 

Може би е някак си забавно,

да ме виждаш как от страст треперя?

Ала ти, все пак, не си поканен

нежните ми зони да намериш...

 

Ала ти, все пак, не си поканен

любовта ми вечно да споделяш...

Отиди си най-накрая!

В мен за себе си нищо няма да намериш...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко ви е лесно на вас, носителки на ХХ хромозоми!
Предложения
: ??:??