28.01.2020 г., 14:55 ч.

Неканен 

  Поезия
467 0 0

Мислиш ли за мен?

Унесена.

Невярваща.

рехапала красиви устни в тишината чужда.

 

Проклинаш ли ме?

Мен безумния.

Неудържимия.

Накарал всичко грешно в теб да се събужда.

 

Разкъсана ли си?

Въздигната.

И приземявана.

С бедра горящи от внезапни пламъци.

 

Сънуваш ли ме?

Тръпнеща.

Отдадена.

Строшила всички изградени граници.

 

А будиш ли се нощем?

Недокосната.

Но трескава.

Като че ли с невидими ръце обгръщана.

 

И срещаш ли зората?

Омагьосана.

Тъй женствена.

От жадуван, но неканен гост прегръщана...

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??