18.08.2018 г., 9:01 ч.

Ненужен 

  Поезия » Друга
398 1 3

Тъжен ли съм? Облак ли съм станал?

Пил съм казваш сяра - чиста проба.

Пак на ядовете стари съм пристанал,

сватба вдигам с тях във тъмна доба.

 

Скучен ли съм - гледан вече сериал?

Казваш, че играя в него пън.

От проблеми, хора чак съм полудял,

страх ме хваща миг дори да съм навън.

 

Длъжен ли съм? На кого съм длъжен?

Нужен ли съм? На теб дали съм нужен?

Казвай, че да хващам моста въжен

над реката, към брегът по-южен.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??