8.08.2005 г., 13:11 ч.

Необратимо 

  Поезия
993 0 7
Загубих те преди да те спечеля,
но няма да опитвам пак.
Щом цяла пропаст ни разделя
не ще се справя-няма как.

Не знаех-за последен път те виждах,
а не пророних даже и сълза...
Напротив-виках и обиждах-
каква глупачка съм била.

Не знаех-за последен път докосвах
ръцете ти,гърдите ти,лицето,
пак тихо и наивно се ядосвах,
но чувствах те дълбоко във сърцето.

Не каза,че целувам те за сбогом.
Не каза,че отиваш на далече.
...а колко време мина!Колко много!
Но спомена за теб е вечен.

Не мога времето назад да върна-
животът ту събира,ту разделя.
А ако можех за секунда да те зърна...
изгубих те преди да те спечеля

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??