30.06.2024 г., 13:44 ч.

Неочаквана среща 

  Поезия » Хумористична
196 0 2

Реших - ще ви разкажа

как с детето по плажа

ходехме и срещнахме една

чудновата, неземна жена.

 

С надути устни и балкони

като големи червени балони,

екстеншъни за украса на косата -

дълги, дълги кат' бедрата.

 

Бански пред вратата на Рая

видях, не видях, не зная...

С отворени широко очи

чух жената да бучи:

 

- Отивайте бързо в морето, 

че тая уплаши детето!

© Никола Яндов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сонет за среща или за раздяла »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??