Реших - ще ви разкажа
как с детето по плажа
ходехме и срещнахме една
чудновата, неземна жена.
С надути устни и балкони
като големи червени балони,
екстеншъни за украса на косата -
дълги, дълги кат' бедрата.
Бански пред вратата на Рая
видях, не видях, не зная...
С отворени широко очи
чух жената да бучи:
- Отивайте бързо в морето,
че тая уплаши детето!
© Никола Яндов All rights reserved.