29.07.2018 г., 22:06 ч.

Неосъществени мечти 

  Поезия » Друга
316 0 0

Мълчанието силно звучи,
думите тихо изчезват.
Охладняло сърце в самота се обгръща,
неосъществени мечти...
бавно потъват,
в необятна забрава се губят.
Нима не разбираш, че ме рушиш?

Или вината на мен опитваш се да я внушиш?
Няма да те съдя, че ме изоставяш ти,
ще ми бъде тъжно само за неосъществените мечти...
 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??