Jul 29, 2018, 10:06 PM

Неосъществени мечти 

  Poetry » Other
309 0 0

Мълчанието силно звучи,
думите тихо изчезват.
Охладняло сърце в самота се обгръща,
неосъществени мечти...
бавно потъват,
в необятна забрава се губят.
Нима не разбираш, че ме рушиш?

Или вината на мен опитваш се да я внушиш?
Няма да те съдя, че ме изоставяш ти,
ще ми бъде тъжно само за неосъществените мечти...
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??