29.01.2017 г., 15:31 ч.

Неотворено 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
356 2 3

Чети ме с пръсти
кожата ми е брайлово писмо
неотворено 
с нервни окончания
недокоснати
в междуредието от въздишки
където думите нямат място
там е царството ми
ти 
покорявай ме
с умението да долавяш
и ненаписаното
оставяйки върху ми
твоя почерк...

 

 

11/02/2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??