28.08.2009 г., 23:05 ч.

Непоетично 

  Поезия » Друга
533 0 4

Иска ми се, а някак все не става.

Словата си подреждам в сложен ред.

Там е в излишък, тук остава

Нещото извън поетическия словоред.

 

 

А така тежи ми в душата,

закривам си лицето с две ръце

и поплаквам с надеждата крилата,

заради непоетичното около поетичното сърце.

 

 

Но каква поезия в плача ми жалък

и какъв ти финес в черната ми душа.

Поетично ще го кажа в стиха си малък -

след битието остават само поетичните слова.

© Пепп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??