9.05.2007 г., 13:29 ч.

Непонятно:) 

  Поезия » Хумористична
803 0 9
                                     
                                         Тази сутрин див младок
                                          леко се позавъртя край мене.
                                          Помислих, че с кайсиев сок
                                          изцапана съм, дявол да го вземе.

                                          Огледа ме от тук,  от там...
                                          вървейки, се обръщаше да зяпа.
                                          Усмихна се,  а аз от срам
                                          се изчервих като узряла ряпа.

                                          Замина си човекът по задачи,
                                          след него мигом се загледах,
                                          вървяха си случайни минувачи,
                                          извадих огледалцето и се огледах.

                                          Все още явно съм красива,
                                          а притесненията ми напразни,
                                          затуй със тази поза горделива,
                                          попарих пак човешките му страсти.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми! Но не разбирам постъпката на твоята героиня! Може би не е трябвало! Та неочакваните мигове на щастие не оставят ли най-вълнуващите спомени?!...
  • Прелестта не е присъща само на невръстните дечица или на "току-що напъпили" ученички! Нали така!
  • Благодаря!
  • Хубав стих, Ани!!! Поздрави!!!
  • Ани, добре те разбирам за случката.
    Ех, няма лошо, радвай се че е така.

    Предлагам ти "Непонятно "

    Поздрав и усмивка.
  • Ама наистина така си беше,но твърде млад...
    Може да помогнете със заглавието.Идеи?
  • Хехехе Весел стих, усмихна ме
  • Много хубав стих, Ани!
    Поздрави!
  • Хей, срамежливке, май си изтървала,а?
    Браво за сладкия стих!
Предложения
: ??:??