Кога мина времето, стара любов?
Ти помниш ли, помниш ли отминалите дни?
Там, на брега на самотното езеро,
аз виждах света в твойте очи.
А сега сме само двама непознати,
по-непознати от преди да се срещнем дори... и питам се дали,
където е горяло пак ще гори?
Ти си променен, промених се и аз.
Гледам те и не смея да попитам
какво стана със нас?
Загубихме пътя. Лутаме се безцелни, сами,
не ни останаха думи, нито сълзи.
Понякога се връщам във времето назад,
търся те, но всичко е прикрито в мрак и колкото
и да се вглеждам, виждам познатия
силует на непознат.
© Луиза Всички права запазени