6.07.2021 г., 7:32 ч.

Непознати в странен свят 

  Поезия » Любовна, Друга
601 2 9

 

 

В невидимите светове

на твоите зелени ириси

преливат чудни цветове

на влюбени пламтящи ибиси,

разцъфнал люляк и жасмин

обличат голата ти кожа,

Сега не може да се спи.

Сега е тихо и тревожно.

И хубаво като дъга -

подкова за жребец небесен.

и тайнствено - като ръжда

от златна медоносна есен.

 

© Слави Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??