30.07.2008 г., 9:02 ч.

Неразтребено 

  Поезия » Философска
483 0 22
Разтребвам си душата, свидната,
а никой скоро не е стъпвал там...
И  толкова разхвърляно и тихо е,
тя чака, чака своя светъл ден.

Прибирала, горката, трепети,
от всяка среща с твърд и горд плам,
при все да знае, че не е същата,
пак бие, бие в бърз сърдечен пулс.

Разбила и илюзии метежни,
на режеща несбъдната мечта,
какво от туй, че чукат пак копнежно,
разтърсват поръждясалата й врата...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??